Program de lucru

Luni - Duminica : 06:00 - 23:00

 

OFERIM CERTIFICAT DE GARANTIE PENTRU SERVICIILE PRESTATE

 

  • MONTAJ AER CONDITIONAT  9000 BTU  -  24000 BTU 
  • DEMONTARE AER CONDITIONAT
  • IGIENIZARE - DEZINFECTARE AER CONDITIONAT
  • INCARCARE/COMPLETARE FREON
  • VERIFICARE TRASEU FRIGORIFIC
  • VERIFICARE FURTUN CONDENS
  • VERIFICAREA SI CONSTATAREA DEFECTIUNII APARATULUI

  

SERVICII

REVIZIA COMPLETA A APARATULUI DE AER CONDITIONAT INCLUDE :

 

IGIENIZARE AER CONDITIONAT :

 

Curatarea si igienizarea periodica a aparatului de aer conditionat asigura un aer mai curat, lipsit de mirosuri neplacute si/ sau bacterii periculoase pentru sanatate. Pe langa aceasta, procesul in cauza ajuta la economisirea energiei electrice, functionarea mai eficienta si prelungirea duratei de viata a aparatului de aer conditionat.

 

Aparatul de aer conditionat este conceput pentru a crea confort.

 

Totusi, din cauza bacteriilor care se depun in filtrele acestuia, sanatatea utilizatorilor poate fi pusa in pericol. De aceea este necesara curatarea aparatului de aer conditionat de impuritati pentru ca acestea sa nu ajunga in casa ta. Pe de alta parte, o curatare periodica a aparatului de aer conditionat asigura functionalitatea deplina a acestuia. Bine intretinut, acesta va functiona o perioada indelungata de timp si va tine alergenii departe de tine si de familia ta. Fara o curatare periodica, intr-un final aparatul se va defecta si va necesita reparatii care se vor dovedi costisitoare.

 

COMPLETARE - INCARCARE FREON :

 

Freonul aparatelor de aer conditionat rezidentiale trebuie incarcat atunci cand nu mai are eficacitatea de la inceput. In general dupa o iarna lunga in care nu se foloseste AC-ul deloc multe sisteme raman fara freon sau dau randament mai mic in timpul verii.

 

Aparatele rezidentiale care sunt intretinute corespunzator la timp prin completare de Freon , curatate si igienizate vor avea o perioada indelungata de functionare corecta si fara probleme.

 

REMEDIERE PROBLEME CONDENS

 

Scurgere apa in interior de la unitatea de aer conditionat.

 

VERIFICARE AER CONDITIONAT

 

Constatare performante compresor si ventilatoare

Verificare presiune agent frigorific

Verificare conexiuni electrice.